Souhlas se zpracováním osobních údajů

Souhlasím se zpracováním mých osobních údajů, které poskytuji společnosti Beramo Pile s.r.o., se sídlem Oldřichovice 923, 739 61 Třinec, IČ: 09124870, pro účely kontaktního formuláře.

Společnost je zapsaná ve veřejném rejstříku vedeném u Krajského soudu Ostravě, spisová značka C 82113. (níže v dokumentu označená jako Správce).

Na základě zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovává Správce tyto osobní údaje:

  • jméno a příjmení,
  • e-mail,
  • telefonní číslo.

Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo a e-mail je nutné zpracovat za účelem vyřízení vašeho dotazu nebo poptávky, správce tyto údaje zpracovává jen po dobu spolupráce maximálně 5 let.

Uděluji svůj výslovný souhlas s výše uvedeným zpracováním a beru na vědomí, že jej mohu vzít kdykoliv zpět a to například zasláním emailu na fremr@beramo.cz nebo poštou ve formě doporučeného psaní na adresu sídla společnosti.

Nezapomeňte, že podle nařízení (EU) 2016/679 (zvané GDPR) a zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Souhlasím s tím, že při odeslání kontaktního formuláře bude spuštěna služba Google reCAPTCHA, která ověří, že nejsem robot. Odesláním souhlasíte i se zásadami ochrany soukromí a smluvními podmínkami společnosti Google.

zajistíme kvalitní základy i vaší stavbě

Stavíme, projektujeme, poradíme.
Neváhejte se na nás obrátit.

Adam Sikora

Obchodní manažer

sikora@beramo.cz
+420 775 864 254

sikora@beramo.cz

+420 775 864 254